Hjemmeside

Hjemmesider er et must

Det er bare ikke nok at stå i telefonbogen længere. Selvfølgelig bør du have en hjemmeside! Kunderne forventer, at du har en hjemmeside, så de kan læse om dig og dine produkter eller ydelser. Hjemmesider er blevet et ’must-have’- medmindre du vil fremstå uprofessionel og sågar miste kunder.

Få en ny optimeret hjemmeside

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside. 98 % af virksomheders online markedsføringsbudget bruges på at markedsføre hjemmesider. Men ingen stiller spørgsmålet om denne hjemmeside kan skaffe kunder? Hjemmesider bør være opbygget optimalt for at kunne skaffe kunder. Mange hjemmesider er fyldt med fejl, så de store søgemaskiner som Google og Bing ikke kan læse dem. Det betyder, at disse hjemmesider ikke kan findes, når nogen søger på dine væsentligste kompetencer. Med en ny optimeret hjemmeside er du sikker på, at din hjemmeside bliver læst af søgemaskinerne og dermed driver kunderne hen til din hjemmeside. Det betyder alt andet lige mere trafik på din hjemmeside.

Hjemmeside design

Et gennemtænkt hjemmeside design er bestemt heller ikke ligegyldigt. Hjemmesider er virksomheders ansigt udadtil – og ligesom at vi selv vurderer mennesker baseret på førstehåndsindtryk, så gør kunder det også på hjemmesider. Et godt hjemmeside design består af flere dele – dels det grafiske og visuelle design på din hjemmeside og dels selve måden din hjemmeside er programmeret på. Alt sammen har betydning for brugervenligheden på din hjemmeside. Et godt hjemmeside design består både af billeder, tekst og links, så det er let og overskueligt for brugerne at navigere i og finde den ønskede information så hurtigt som muligt.

Ny hjemmeside?

Overvejer du at få en ny hjemmeside? Der findes heldigvis flere specialister på området, der både rådgiver og udvikler nye hjemmesider, så de har bedst mulige vilkår for at klare sig godt i søgemaskinerne. En ny hjemmeside skal sende de rigtige signaler til kunderne, derfor er det vigtigt, at en ny hjemmeside formidler dit budskab korrekt. Det er ligeledes vigtigt, at en ny hjemmeside formår at ramme den rigtige målgruppe, så du opnår det maksimale udbytte via din nye hjemmeside.